Luukku 9

Smartum x adidas

Joulukalenterimme luukusta 9 paljastuu mahtava yhteistyömme adidaksen kanssa. Smartum-etujen käyttäjille on lähetetty sähköpostitse henkilökohtainen koodi, jolla saat alennuksen adidaksen verkkokaupassa. Viesti on lähetetty edunsaajille, joilla on markkinointilupa päällä.

Suuntaa siis adidaksen verkkokauppaan ja hyödynnä henkilökohtainen alennuksesi. Valikoimasta löydät monipuolisesti tarvikkeita ja vaatteita juuri sinun lempiliikuntalajiasi tai harrastustasi varten, tai vaikkapa ihan vain vapaa-ajan olemiseen. Pääset adidaksen verkkosivuille tästä.

Verkkokaupan ongelmatilanteissa otathan yhteyttä suoraan adidaksen asiakaspalveluun. Adidaksen asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään muun muassa verkkokauppaan, toimitukseen, maksuun sekä alennuskoodiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun pääset tästä.

Kurkkaa siis viimeisin uutiskirjeemme ja osta vaikka itsellesi joululahjaksi uudet treenivaatteet, joista voit nauttia ensi vuonnakin!

*Huom. Tämä tarjous on voimassa 31/12/2022 asti vain verkkokaupassa. Kuponkikoodi on kertakäyttöinen ja voimassa vain adidas.fi-sivustolla (nettisivu ja sovellus). Kuljetuskustannukset eivät sisälly tarjoukseen. Tarjous ei koske aikaisempia ostoksia eikä sitä voi yhdistää muihin alekoodeihin tai kuponkikoodeihin. Muut rajoitukset ovat mahdollisia, ja ne on mainittu adidas.fi-sivustolla. Lisätietoa tuotteen palauttamisesta tai peruutuksesta asiakastukisivulla https://www.adidas.fi/help kohdassa "Returning".

Joulukalenterikuva adidas