Smartum Saldon hinnoittelu

Smartum Saldo on sähköinen palvelu, jossa työnantajan tarjoama etu ladataan työntekijän henkilökohtaiselle Smartum Saldo -tilille. Tilille ladataan lounas-, liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- ja/tai työmatkaetua. Saldoa voidaan käyttää SmartumPay-mobiilisovelluksella tai verkkomaksuna, käyttöpaikasta riippuen. Ja mikä parasta, sitä hallitaan täysin sähköisesti!

Kustannukset

Smartum Saldon kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta. Seuraavaksi esitetyt kustannukset ovat listahintoja. Hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan Saldo-edun nimellisarvosta. Työntekijät käyttävät etujaan maksuttomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella.

Etu Tilinhoitomaksu
 Lounas  1,5 %
 Liikunta ja kulttuuri  5 %
 Hieronta  5 %
 Työmatka  5 %

Laskutuslisä on 15 euroa per tilaus. Liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Itse edut ovat arvonlisäverottomia.

Voimassaoloaika

Smartum Saldo -tilille ladattu etu on voimassa 15 kuukautta lataamishetkestä. Voimassaoloajan jälkeen mahdollinen käyttämättä oleva Liikunta- tai Liikunta- ja kulttuuri-, Hieronta- sekä Työmatkasaldo palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta se on jaettavissa uudelleen työntekijöille. Palautunut Saldo on käytettävissä palauttamispäivää seuraavan kalenterivuoden loppuun saakka. Työnantajan Smartum-tilin saldoa ei palauteta rahana. Käyttämätön Lounassaldo ei palaudu työnantajalle uudelleen jaettavaksi.

Smartum-setelien hinnoittelu

Paperiset etusetelit ovat saatavilla Smartumin lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa.

Smartum-seteleitä tilataan vihoittain ja yhdessä vihossa on kymmenen seteliä. Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on toimitustavasta riippuen 30 € tai 35 € / toimitus. Toimitusmaksu sisältää postimaksun. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Syyskuun 2020 setelitarjous! Tarjoamme aikavälillä 1.9. (klo 8) – 30.9. (klo 12) tehdyt liikuntasetelien sekä liikunta- ja kulttuurisetelien tilaukset ilman toimitusmaksua. Setelit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Tarjous ei koske valmiiksi nimettyjä seteleitä. Lue lisää ja tilaa

Setelien arvot

Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja Liikuntaseteli 4,00 €.

Smartum Lounassetelit ovat vuonna 2020 arvoltaan joko 8,20 €, 10,00 € ja 10,70 €.

Toimitustavat

Tilaaja valitsee sopivan maksutavan tilausta tehdessään:

  • Ennakkolasku: tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Tilaus lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä, jos tilausmäärä on 1-30 vihkoa. Yli 30 vihkoa sisältävät tilaukset lähetämme Express-pakettina, jolloin lähetys toimitetaan tilaajayritykseen seuraavan työpäivän aikana klo 8-16 välillä. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € (+ alv 24 %).
  • Postiennakko: maksu suoritetaan postissa pakettia noudettaessa. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € sekä postiennakkolisä 5 € (+ alv 24 %). Postiennakon enimmäistilaus on 2000 €. Mikäli lähetystä ei lunasteta postista, veloitamme tilaajalta 15 € (+ alv 24 %).

Valmiiksi nimetyt setelit

Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit voi tilata valmiiksi työntekijöille nimettyinä. Tällöin jokaisen työntekijän nimi painetaan hänelle tilattavien setelien taakse. Valmiiksi nimettyjen setelien kustannus on 7 senttiä (0,07 €) per seteli, kuitenkin minimissään 75 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %).