Smartum Saldon hinnoittelu

Smartum Saldo on sähköinen palvelu, jossa työnantajan tarjoama etu ladataan työntekijän henkilökohtaiselle Smartum Saldo -tilille. Tilille ladataan lounas-, liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- ja/tai työmatkaetua. Se toimii maksuvälineenä sekä kassoilla että verkossa, käyttöpaikasta riippuen. Ja mikä parasta, sitä hallitaan täysin sähköisesti!

Kustannukset

Smartum Saldon kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta. Seuraavaksi esitetyt kustannukset ovat listahintoja. Hinta muodostuu hallinnointikulusta (25 €), prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta ja Smartum-maksukortin hinnasta (10 €). Työmatka- ja hierontasaldolla maksu tapahtuu mobiilisti QR-koodin avulla, eli korttia ei tarvita. Kadonneen kortin uusiminen maksaa 10 € / kortti.

Edellä mainittujen liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %) 1.1.2019 alkaen. Itse edut pysyvät jatkossakin arvonlisäverottomina.

Etu Tilinhoitomaksu*
 Lounas  1,5 %
 Liikunta ja kulttuuri  5 %
 Hieronta  5 %
 Työmatka  5 %

*Tilinhoitomaksuihin lisätään arvonlisävero (24 %) 1.1.2019 alkaen.

Voimassaoloaika

Smartum Saldo -tilille ladattu etu on voimassa 15 kuukautta lataamishetkestä. Voimassaoloajan jälkeen mahdollinen käyttämättä oleva Liikunta- tai Liikunta- ja kulttuuri- sekä Työmatkasaldo palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta se on jaettavissa uudelleen työntekijöille. Palautunut Saldo on käytettävissä palauttamispäivää seuraavan kalenterivuoden loppuun saakka. Työnantajan Smartum-tilin saldoa ei palauteta rahana. Käyttämätön Lounassaldo ei palaudu työnantajalle uudelleen jaettavaksi.

Smartum-setelien hinnoittelu

Paperiset etusetelit ovat saatavilla Smartumin lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa. Myös kiitos- ja kannustustarkoituksiin loistavasti soveltuva Smoothie-seteli on saatavilla lompakkoa mukavasti täyttävässä paperisessa muodossa.

Smartum-seteleitä tilataan nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Tilauksen hallinnointikulu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on toimitustavasta riippuen 25 tai 30 € / toimitus. Hallinnointikulu sisältää postimaksun. Hallinnointikuluun lisätään alv (24 %) 1.1.2019 alkaen.

Setelien arvot

Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja Liikuntaseteli 4,00 €.

Smartum Lounassetelit ovat vuonna 2018 arvoltaan joko 8,20 €, 8,70 €, 9,00 €, 9,70 €, 10,00 €, 10,30 € tai 10,40 €.

Smartum Smoothie -seteli on arvoltaan 5,50 € + alv. 14 % ja sillä voi lunastaa 5,95 € arvoisen smoothien tai juoman Jungle Juice Barin Suomen toimipisteistä. Tilaukseen lisätään hallinnointikulu 10 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen).

Toimitustavat

Tilaaja valitsee sopivan maksutavan tilausta tehdessään:

  • Ennakkolasku: tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan postitse kirjattuna kirjeenä, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään hallinnointikulu 25 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen).
  • Postiennakko: maksu suoritetaan postissa pakettia noudettaessa. Tilaukseen lisätään hallinnointikulu 30,00 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen). Postiennakon enimmäistilaus on 2000 €. Mikäli lähestystä ei lunasteta postista, veloitamme tilaajalta 15 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen).

Yli 8000 € tilaukset pääkaupunkiseudulla toimitamme automaattisesti lähetillä ilman muita kuluja. Yli 8000 € toimitukset muualle Suomeen toimitamme postipakettina ilman erilliskulua. Lähetämme setelit sen päivän aikana, jolloin maksusuoritus näkyy Smartumin pankkitilillä.

Valmiiksi nimetyt setelit

Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit voi tilata valmiiksi työntekijöille nimettyinä. Tällöin jokaisen työntekijän nimi painetaan hänelle tilattavien setelien taakse. Valmiiksi nimettyjen setelien kustannus on 7 senttiä (0,07 €) per seteli, kuitenkin minimissään 75 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %) 1.1.2019 alkaen.