Smartum language switcher

Hyödynnä Smartum-verkoston tuhannet mahdollisuudet

Smartum työsuhde-etujen -verkostoon kuuluu tuhansia liikunta- ja kulttuuripaikkoja ympäri Suomen, aina Hangosta Utsjoelle saakka. Myös lounasetuverkostomme kattaa koko Suomen. Työmatkasaldolla voit ostaa työmatkailuusi sopivan tuotteen kaikista R-kioskeista ympäri Suomen. Tutustu tarjontaan käyttökohdehaussamme!

Näin käytät Smartum-seteleitä

Smartum Liikuntaseteli on 4 euron arvoinen maksuväline, jolla voit maksaa liikuntapalveluita. Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli on 5 euron arvoinen seteli, joka käy maksuksi sekä liikunta- että kulttuuriharrastuksiin.

    

 

Näin käytät Smartum Saldoa

Smartum Saldo antaa sinulle lukuisia valinnanmahdollisuuksia ja sen käyttö on helppoa. Työnantajasi on ladannut sinulle joko Liikuntasaldoa, Liikunta- ja kulttuurisaldoa, Lounassaldoa tai Työmatkasaldoa.

   

Smartum Stage

Vinkkejä, linkkejä, blogeja, kisoja ja haasteita. Hae energiaa ja tsekkaa liikunta-, kulttuuri- ja lounaspaikkojen tarjoukset Stagesta.

 

Hyödynnä Smartum Stagelle tehdyt tarjoukset!

Palveluntuottajamme tekevät tarjouksia ja kampanjoita joihin voit tutustua Smartum Stagen tarjous-osiossa. Käy ihmeessä tutustumassa!

   

Lipunvälityskanavat

Viiden euron arvoisella Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelillä voi maksaa valtaosassa Lippupalvelun, Lippu.fi:n, Pohjanmaan lipputoimiston, NetTicketin ja Tiketin lippukaupoista.

 

Käyttökohdehaku

Tuhansia vaihtoehtoja käyttää smartumit! Hae liikunta-, kulttuuri- ja lounaspaikkoja.

   

Tilaa uutiskirje

Roskapostista emme mekään tykkää, sen sijaan saat sähköpostiisi käyttökohteiden parhaat tarjoukset ja Stagen kuulumiset. Lähetämme max. 2 kirjettä/kk.

 

Seuraa meitä somessa

           

Lataa puhelimeesi Smartum aplikaatio

  

 

   

Lataa valtakirja

Jos esim. työporukka haluaa mennä yhdessä teatteriin ja kaikilla on käytössään Liikunta- ja kulttuuriseteleitä, voidaan yksi porukasta valtuuttaa lunastamaan kaikkien liput.

 

Anna meille vinkki

Jos et vielä ole niiden joukossa, jotka harrastavat tai lounastavat  työnantajan tuella, anna meille vinkki. Otamme yhteyttä työnantajaasi.

   

 


 

Smartum Stagen uusimmat...