Smartum language switcher

Smartum Liikuntasaldo

Samalle kortille voidaan ladata Liikuntasaldoa, Liikunta- ja kulttuurisaldoa sekä Lounassaldoa.

Smartum Saldo on kätevä silloin, kun haluat hallinnoida tarjoamaasi liikuntaetua kokonaan sähköisesti. Tilaaminen, tiedotus, edun lataaminen ja seuranta tapahtuvat kaikki verkossa. Smartum-kortit postitetaan suoraan työntekijälle.

Palvelun ansiosta työnantaja voi omassa Smartum-verkkopalvelussaan:

  • viestiä henkilökunnalle helposti edun saatavuudesta.
  • pyytää henkilöstöä ilmoittautumaan edunsaajaksi.
  • määritellä kortille ladattavan liikuntaedun määrän.
  • ladata liikuntaetua työntekijöiden Smartum-tileille.

Visa takaa laajan verkoston

Visa-teknologiaan pohjautuva kortti käy lähes kaikissa Smartum Saldo -verkoston liikuntapaikoissa, joissa Visakin. Jos kassalla ei ole maksupäätettä (esimerkiksi pienempi suunnistuspaikka), palvelun voi maksaa verkkomaksuna omassa Smartum-verkkopalvelussa. Smartum Saldon käyttökohteet löydät käyttökohdehaustamme.

Kortti, jota on helppo käyttää

Tuttu Visa-logo kortin kyljessä viestii helppokäyttöisyydestä. Toimintavarmuus on huippuluokkaa ja kortilla maksaminen helppoa. Henkilökohtaisuus varmennetaan allekirjoituksen avulla. Koska kortti on ns. prepaid-kortti, tilin ylittäminen on mahdotonta.

Kortti postitetaan kotiin

Työntekijä saa maksukortin suoraan ilmoittamaansa osoitteeseen ja etu on heti käytettävissä. Etu on voimassa 15 kk lataamishetkestä. Voimassaoloajan jälkeen mahdollinen käyttämättä oleva saldo palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta se on työntekijöille edelleen jaettavissa palauttamispäivää seuraavan kalenterivuoden loppuun saakka.

Smartum Saldon käyttöönotto edellyttää, että työntekijät rekisteröityvät edunsaajiksi ja hyväksyvät kortin käyttöehdot.

Kenelle Smartum Saldo sopii?

Smartum Saldo sopii kaikenkokoisille yrityksille. Kortin tilaaminen ja hallinnointi on helppoa ja käyttö yksinkertaista. Huomioi seuraavat asiat, kun mietit valintaa setelien ja kortin välillä:

  1. Työntekijät ilmoittautuvat Smartum Saldon edunsaajiksi netissä. Pääsevätkö työntekijänne helposti nettiin?
  2. Onko seteleiden jakaminen hankalaa? Monilla yrityksillä on työpisteitä ympäri maan. Smartum-kortit toimitetaan suoraan työntekijän kotiosoitteeseen.

Saman yrityksen sisällä voi olla erilaisia käytäntöjä. Esimerkiksi pääkonttorin työntekijät pääsevät päivittäin nettiin, jolloin kortti on sopiva ratkaisu. Varastotyöntekijöille voidaan puolestaan edelleen tarjota etu setelin muodossa.

Tutustu Smartum Saldon käyttöpaikkoihin käyttökohdehaussamme.

 


 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä, olisiko Smartum Saldo teidän yrityksellenne sopiva ratkaisu etujen tarjoamiseen.

 

Lue lisää Smartumin verkkopalvelusta: