Smartum language switcher

Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldo

Samalle kortille voidaan ladata Liikunta- ja kulttuurisaldoa, Liikuntasaldoa sekä Lounassaldoa.

Smartum Saldo on kätevä silloin, kun haluat hallinnoida tarjoamaasi liikunta- ja kulttuurietua kokonaan sähköisesti. Tilaaminen, tiedotus, edun lataaminen ja seuranta tapahtuvat kaikki verkossa. Smartum-kortti postitetaan suoraan työntekijälle.

Palvelun ansiosta työnantaja voi omassa Smartum-verkkopalvelussaan:

  • viestiä henkilökunnalle helposti edun saatavuudesta.
  • pyytää henkilöstöä ilmoittautumaan edunsaajaksi.
  • määritellä tarjottavien liikunta- ja kulttuurietujen määrän.
  • ladata liikunta- ja kulttuurietua työntekijöiden Smartum-tileille.

Visa takaa laajan verkoston

Visa-teknologiaan pohjautuva Smartum-kortti käy maksuvälineeksi lähes kaikissa Smartum Saldo -verkoston liikunta- ja kulttuuripaikoissa, joissa Visakin. Jos kassalla ei ole maksupäätettä (esim. pienempi suunnistuspaikka), palvelun voi maksaa verkkomaksuna omassa Smartum-verkkopalvelussa. Smartum Saldon käyttökohteet löydät käyttökohdehaustamme.

Kortti, jota on helppo käyttää

Tuttu Visa-logo kortin kyljessä viestii helppokäyttöisyydestä. Toimintavarmuus on huippuluokkaa ja kortilla maksaminen helppoa. Henkilökohtaisuus varmennetaan allekirjoituksen avulla. Koska kortti on ns. prepaid-kortti, tilin ylittäminen on mahdotonta.

Kortti postitetaan kotiin

Työntekijä saa Smartum-kortin suoraan ilmoittamaansa osoitteeseen ja etu on heti käytettävissä. Etu on voimassa 15 kk lataamishetkestä. Voimassaoloajan jälkeen mahdollinen käyttämättä oleva saldo palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta se on työntekijöille edelleen jaettavissa palauttamispäivää seuraavan kalenterivuoden loppuun saakka.

Kenelle Smartum Saldo sopii

Smartum Saldo sopii kaikenkokoisille yrityksille. Kortin tilaaminen ja hallinnointi on helppoa ja käyttö yksinkertaista. Huomioi seuraavat asiat, kun mietit valintaa setelien ja kortin välillä:

  1. Työntekijät ilmoittautuvat Smartum Saldon edunsaajiksi netissä. Pääsevätkö työntekijänne helposti nettiin?
  2. Onko seteleiden jakaminen hankalaa? Monilla yrityksillä on työpisteitä ympäri maan. Smartum-kortit toimitetaan suoraan työntekijän ilmoittamaan osoitteeseen.

Saman yrityksen sisällä voi olla erilaisia käytäntöjä. Esimerkiksi pääkonttorin työntekijät pääsevät päivittäin nettiin, jolloin kortti on sopiva ratkaisu. Varastotyöntekijöille voidaan puolestaan edelleen tarjota etu setelin muodossa.

Tutustu Smartum Saldon käyttöpaikkoihin käyttökohdehaussamme.

 


 

Kiinnostuitko

Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä, olisiko Smartum Saldo yrityksellenne sopiva ratkaisu etujen tarjoamiseen.