Smartum language switcher

Smartum Saldo -verkkomaksu siirtyi Polkuun

Smartum Saldo -verkkomaksu on kätevä tapa siirtää omalta Saldo-tililtä rahaa liikunta- tai kulttuuripaikan tilille. Jatkossa liikuntapaikkojen verkkomaksut tehdään Smartumin virallisessa Smartum Polku -liikuntasovelluksessa.

Näin teet verkkomaksun:

  1. Etsi haluamasi liikuntapaikka Smartum-käyttökohdehausta.
  2. Jos paikassa voi maksaa verkkomaksulla, näet hakutuloksen vieressä vihreän "Verkkomaksu toimipisteelle" -napin. Klikkaa sitä ja pääset seuraavalta sivulta klikkaaman Smartum Polku -palveluun, jossa maksu tehdään.
  3. Kirjautuminen Smartum Polku-palveluun: käytä kirjautuessasi Smartum-verkkopalvelun tunnuksiasi. Kirjautumisen jälkeen pääset syöttämään hinnan ja vahvistamaan maksun. Kirjoita halutessasi viesti, joka välittyy maksun mukana liikuntapaikalle.
  4. Saat sähköpostiisi tositteen maksusta. Myös liikuntapaikka saa viestin maksustasi.
  5. Löydät maksusuorituksen Smartum Polusta oman käyttäjätilisi alta oikeasta yläkulmasta, kohdasta ”Ostetut”. Esitä maksutosite henkilökunnalle liikuntapaikkaan saapuessasi ja kuittaa maksu käytetyksi. Myös liikuntapaikka on saanut tiedon maksustasi sähköpostitse ja voi näin todentaa maksun suoritetuksi.

Aluksi Smartum Polussa tehdään vain liikuntapaikoille suunnatut verkkomaksut. Kulttuuripaikkojen verkkomaksut säilyvät ennallaan.

Lue lisää ja katso kuvalliset ohjeet maksusta Smartum Stagesta

p.s. Olethan kuullut myös toisesta Saldoa koskevasta uutuudesta; Saldo tuli maksutavaksi verkkokauppoihin