Smartum language switcher

Smartum Liikuntaseteli

Liikuntaseteli on Smartumin vuonna 1996 kehittämä verovapaa etu henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi. Liikuntaseteli on helppo tapa tukea työntekijöiden liikuntaharrastuksia ja osoittaa näin välittävänsä henkilöstön hyvinvoinnista. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunut, aikaansaava ja sairastaa vähemmän.

Miksi?

Liikuntaseteli kannustaa henkilöstöä aktiivisen liikunnan pariin. Setelillä voi harrastaa mieluista liikuntaa silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Osa työnantajista arvostaa sitä, että setelit voi jakaa konkreettisesti työntekijöille. Rahallinen kannustus kertoo, että työnantaja välittää työntekijöidensä hyvinvoinnista.

Missä seteleitä voi käyttää?

Liikuntaseteli käy tuhansissa liikuntapaikoissa ympäri Suomen. Kattavasta lajivalikoimasta jokainen löytää varmasti itseä kiinnostavat kohteet. Aktiivisen liikkumisen maksuvälineenä liikuntasetelillä ei voi maksaa esimerkiksi kulttuuripalveluja.

Tällä hetkellä myytävät Smartum Liikuntasetelit ovat voimassa 31.12.2019 saakka.

Kenelle?

Työnantajille, jotka haluavat edistää henkilöstön hyvinvointia liikunnan ja valinnanvapauden avulla. 

Liikuntaseteli on henkilöstöetu, joka on yksilöity edunsaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikkumista. Seteli on turvapainettu maksuväline.

Mitä setelit maksavat?

Liikuntaseteli on arvonlisäveroton maksuväline, josta työnantaja maksaa neljä euroa. Tilaukseen lisätään ainoastaan toimituksen sisältävä hallinnointikulu. Yritykset voivat vähentää seteleiden hankkimiskulun normaalina kuluna verotuksessaan. Työnantaja voi tukea liikuntasetelillä työntekijän liikuntaa verovapaasti 400 eurolla/työntekijä/vuosi. Työnantaja ei maksa edusta palkan sivukuluja.

Valmiiksi nimetyt setelit

Hallinnointia voi helpottaa tilaamalla setelit valmiiksi nimettyinä. Näin jokaisen työntekijän nimi painetaan seteleihin jo turvapainossa.

Setelien tilaaminen

Setelien tilaus käy kätevimmin Smartum-verkkopalvelussa. Sopimusta ei tarvita, joten tilaus ei sido sinua jatkotilauksiin. Kokeile rauhassa, sopiiko Liikuntaseteli juuri teidän yrityksenne henkilöstölle. Tällä hetkellä myytävät Smartum Liikuntasetelit ovat voimassa 31.12.2019 saakka.