Smartum language switcher

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli on se alkuperäinen tapa tukea työntekijöiden liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijä voi harrastaa liikuntaa, kulttuuria tai molempia tuhansissa paikoissa Hangosta Utsjoelle.

Miksi?

Kaikille tuttu maksutapa, laaja käyttökohdeverkosto, edullinen hinta ja verovapaus tekevät Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelistä vuodesta toiseen suositun työsuhde-edun. Osa työnantajista arvostaa sitä, että setelit voi jakaa konkreettisesti työntekijöille. Rahallinen kannustus kertoo, että työnantaja välittää työntekijöidensä hyvinvoinnista.

Missä?

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli käy maksuvälineenä tuhansissa liikunta- ja kulttuuripaikoissa ympäri Suomen. Kattavasta valikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivat paikat ja tavat harrastaa. Verkostoomme liittyy jatkuvasti uusia liikunta- ja kulttuuripaikkoja ympäri Suomea. Laita meille viestiä mikäli on vielä paikka, jonka haluaisit verkostoomme. Pyrimme toteuttamaan toiveesi ja saamaan paikan mukaan.

Kenelle?

Jos työntekijöiden hyvinvointi on sinulle tärkeää ja haluat antaa työntekijälle mahdollisuuden valita liikunnan ja kulttuurin väliltä, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli on oikea ratkaisu.

Liikunta- ja kulttuuriseteli on henkilöstöetu, joka on yksilöity edunsaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikkumista. Seteli on turvapainettu maksuväline.

Mitä setelit maksavat?

Liikunta- ja kulttuuriseteli on arvonlisäveroton maksuväline, josta työnantaja maksaa viisi euroa. Tilaukseen lisätään ainoastaan toimituksen sisältävä hallinnointikulu. Yritykset voivat vähentää seteleiden hankkimiskulun normaalina kuluna omassa verotuksessaan. Työnantaja voi tukea liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijän liikuntaa verovapaasti 400 eurolla/työntekijä/vuosi. Työnantaja ei maksa edusta palkan sivukuluja.

Tällä hetkellä myytävät Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat voimassa 31.12.2019 saakka.

Valmiiksi nimetyt setelit

Hallinnointia voi helpottaa tilaamalla setelit valmiiksi nimettyinä. Näin jokaisen työntekijän nimi painetaan seteleihin jo turvapainossa.

Setelien tilaaminen

Setelien tilaus käy kätevimmin Smartum-verkkopalvelussa. Sopimusta ei tarvita, joten tilaus ei sido sinua jatkotilauksiin. Kokeile rauhassa, sopiiko liikunta- ja kulttuuriseteli juuri teidän henkilöstöllenne. Tällä hetkellä myytävät Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat voimassa 31.12.2019 saakka.