Smartum language switcher

Hyvinvoinnin kannusteet

Haluamme tarjota asiakkaillemme myös jotain extraa ja helpottaa HR-ammattilaisten työtä. Olemme yhdessä alan parhaimpien yhteistyökumppaneiden kanssa kehittäneet Smartum Hyvinvoinnin kannusteet, joiden avulla työnantaja voi kiittää, palkita ja aktivoida henkilöstöään, tuttujen Smartum-etujen lisäksi.

HYVINVOINNIN KANNUSTE: Smartum Smoothie -seteli on hyvinvointia edistävä maksuväline, jolla voi ostaa herkullisen smoothien kaikista Jungle Juice Bar -toimipisteistä.
HYVINVOINNIN KANNUSTE: Energiatesti on (Smartumin ja Laturin tarjoama) kokonaisvaltainen hyvinvointitesti työssä ja arjessa jaksamisen kartoittamiseen. Se on kehitetty paitsi mittaamaan, myös parantamaan ja seuraamaan työyhteisön hyvinvointia. Se on mukava ja helppo tehdä kuntotasosta riippumatta.
HYVINVOINNIN KANNUSTE: Eliva Wellness Coaching on Smartumin ja Elivan tarjoama täysin uudentyyppinen yksilöllinen hyvinvointivalmennuskonsepti, joka auttaa johtamaan omaa arkea ja sitä kautta parantamaan sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia ja jaksamista – yksilölliset erot huomioiden.