Smartum language switcher

Smartum työsuhde-edut

Edistämme työntekijöiden hyvinvointia

Meidän smartumilaisten tehtävänä on suunnitella halutuimpia ratkaisuja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi. 20 vuoden kokemuksella syntyneet tuotteemme palvelevat jo satojatuhansia ihmisiä ympäri Suomen.

Haluatko ohjata työntekijöitä erityisesti liikunnan pariin? Valitse silloin Smartum Liikuntaseteli tai Smartum Liikuntasaldo.
Voit tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamista Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldolla.
Tue henkilökunnan säännöllistä ja terveellistä ruokailua lounassetelillä tai sähköisellä lounassaldolla.
Smartum Työmatkasaldo on sähköinen työmatkaseteli. Tue henkilöstön arjen sujuvuutta ja säästä ympäristöä tarjoamalla työntekijälle työmatkaetua.
Smartum Hierontasaldo on pitkään toivottu uutuus valikoimassamme. Etu toimii kätevällä mobiilimaksulla. Hieronta parantaa hyvinvointia ja ehkäisee ongelmia.
Smartum Smoothie -seteli on hyvinvointia edistävä maksuväline, jolla voi ostaa herkullisen smoothien kaikista Jungle Juice Bar -toimipisteistä.
Energiatesti on (Smartumin ja Laturin tarjoama) kokonaisvaltainen hyvinvointitesti työssä ja arjessa jaksamisen kartoittamiseen. Se on kehitetty paitsi mittaamaan, myös parantamaan ja seuraamaan työyhteisön hyvinvointia. Se on mukava ja helppo tehdä kuntotasosta riippumatta.

Lue lisää Smartumin verkkopalvelusta: