Smartum language switcher

Smartum työsuhde-edut

Edistämme työntekijöiden hyvinvointia

Meidän smartumilaisten tehtävänä on suunnitella halutuimpia ratkaisuja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi. 20 vuoden kokemuksella syntyneet tuotteemme palvelevat jo satojatuhansia ihmisiä ympäri Suomen.

Voit tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamista Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldolla.
Haluatko ohjata työntekijöitä erityisesti liikunnan pariin? Valitse silloin Smartum Liikuntaseteli tai Smartum Liikuntasaldo.
Voit tukea henkilökunnan säännöllistä ja terveellistä ruokailua Lounasseteleillä tai sähköisellä Lounassaldolla.
Voit tukea henkilöstön arjen sujuvuutta ja säästää ympäristöä tarjoamalla työntekijöille työmatkaedun.
HYVINVOINNIN KANNUSTE: Smartum Smoothie -seteli on hyvinvointia edistävä maksuväline, jolla voi ostaa herkullisen smoothien kaikista Jungle Juice Bar -toimipisteistä.
HYVINVOINNIN KANNUSTE: Eliva Wellness Coaching on Smartumin ja Elivan tarjoama täysin uudentyyppinen yksilöllinen hyvinvointivalmennuskonsepti, joka auttaa johtamaan omaa arkea ja sitä kautta parantamaan sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia ja jaksamista – yksilölliset erot huomioiden.
HYVINVOINNIN KANNUSTE: Energiatesti on (Smartumin ja Laturin tarjoama) kokonaisvaltainen hyvinvointitesti työssä ja arjessa jaksamisen kartoittamiseen. Se on kehitetty paitsi mittaamaan, myös parantamaan ja seuraamaan työyhteisön hyvinvointia. Se on mukava ja helppo tehdä kuntotasosta riippumatta.

Lue lisää Smartumin verkkopalvelusta: