Smartum language switcher

Avainluvut ja faktat

Smartum Oy

Nimi: Smartum Oy
Kotipaikka: Helsinki, Suomi
Osoite: Yrjönkatu 11 B, 00120 Helsinki
Y-tunnus: 2046017-8
Puhelin: 0600 149 88
Sähköposti: asiakaspalvelu@smartum.fi

Miksi Smartum?

  • Jo yli 13 000 työnantaja-asiakastamme edistää henkilöstönsä hyvinvointia liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaetujemme avulla. Etujen piirissä on noin miljoona työntekijää.
  • Asiakkainamme on suuria yrityksiä, pk-yrityksiä, yrittäjiä, kuntia, julkishallinnon yksiköitä ja järjestöjä eri toimialoilta, esimerkiksi Alko Oy, Bayer Oy, Finnkino Oy, Hausjärven kunta, Kansaneläkelaitos, Kone Oyj, Mehiläinen, Nordea, Oras Oy, Planmeca Oy, Tampereen Seudun Osuuspankki, Toimihenkilöunioni.

   

Tuotteet

Työsuhde-edut

  
 

Liikunta: Smartumin liikuntaetu on kohdennettu liikunnan harrastamiseen. Liikuntaedulla voi maksaa tuhansissa palveluntuottajalla eri puolilla maata, lukuisissa eri lajeissa.

 

Liikunta ja kulttuuri: Tuhansia liikunta- ja kulttuuripaikkoja ympäri Suomen. Mukana mm. teattereita, elokuvia, museoita, festivaaleja, urheilutapahtumia sekä Liikuntasetelistä tutut liikuntalajit.

   
 

Lounas: Smartum Lounason helppo tapa edistää työntekijöiden hyvinvointia. Lounasetu tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden säännölliseen ja terveelliseen ruokailuun, oli henkilökunta sitten toimistolla, tehtaalla, myymälässä tai tien päällä.

 

Työmatka: Työmatkasaldon avulla työnantaja voi helpolla tavalla tarjota työmatkaedun työntekijälleen. Työmatkasaldo on arvostettu henkilöstöetu, joka edistää työntekijän arjen sujuvuutta ja sitä kautta hyvinvointia.

   

Hyvinvoinnin kannusteet

  

 

Smoothie-seteli: Työnantaja saa nyt Smartumilta uudenlaisen, kätevän tavan kiittää tai ilahduttaa henkilöstöä tai muita sidosryhmiä hyvinvointia edistävällä tavalla. Herkullinen Smartum Smoothie on noudettavissa kaikista Jungle Juice Barin toimipisteistä usealla paikkakunnalla Suomessa. Energiatesti: Energiatesti on kotimaisten Smartumin ja Laturin tarjoama palvelu ainoastaan Smartumin työnantaja-asiakkaille.
   

Palkintoja

2014: Suomen Ravistavin yritys

2010: Vuoden uusmaalainen yritys (Uudenmaan liitto)

2008: Paras kasvuyritys (Suomen Kuvalehti)

2007: Vuoden laatuinnovaatio (Laatukeskus)

2007: Eettinen johtaja (Novetos)