Smartum language switcher

Avainluvut ja faktat

 

Smartum Oy

Nimi: Smartum Oy
Kotipaikka: Helsinki, Suomi
Osoite: Yrjönkatu 11 B, 00120 Helsinki
Y-tunnus: 2444488-8
Puhelin (vaihde): 0207 434 420
Asiakaspalvelu: 0207 498 820
Sähköposti: asiakaspalvelu@smartum.fi

Avainluvut

  • Jo yli 13 000 työnantaja-asiakastamme edistää henkilöstönsä hyvinvointia liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaetujemme avulla. Etujen piirissä on  noin miljoona työntekijää.
  • 50 kuntaa on ottanut käyttöön innovatiivisen sosiaali- ja terveyspalveluihin tarkoitetun Smartum Palvelusetelin.
  • Smartum-tuotteiden myynti tilikaudella 1.4.2015-31.3.2016 oli 90,7 milj.€.
  • Asiakkainamme on suuria yrityksiä, pk-yrityksiä, yrittäjiä, kuntia, julkishallinnon yksiköitä ja järjestöjä eri toimialoilta, esimerkiksi Verohallinto, Alko Oy, Bayer Oy, Finnkino Oy, Hausjärven kunta, Kansaneläkelaitos, Kone Oyj, Mehiläinen, Nordea, Oras Oy, Planmeca Oy, Tampereen Seudun Osuuspankki, Toimihenkilöunioni.

Tuotteet

Työsuhde-edut

  

      

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli: Tuhansia liikunta- ja kulttuuripaikkoja ympäri Suomen. Mukana mm. teattereita, elokuvia, museoita, festivaaleja, urheilutapahtumia sekä Liikuntasetelistä tutut liikuntalajit. Smartum Liikuntaseteli: liikunnan harrastamiseen kohdennettu maksuväline, jolla voi maksaa tuhansissa palveluntuottajalla eri puolilla maata, lukuisissa eri lajeissa.
   

 

Smartum Lounasseteli: Smartum Lounasseteli on helppo tapa edistää työntekijöiden hyvinvointia. Lounasetu tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden säännölliseen ja terveelliseen ruokailuun, oli henkilökunta sitten toimistolla, tehtaalla, myymälässä tai tien päällä. 

Smartum Saldo: Smartum Saldo on palvelu, jossa työnantajan tarjoama etu ladataan edunsaajan eli työntekijän Smartum-tilille. Työnantaja voi valita, lataako Smartum-tilille Liikuntasaldoa, Liikunta- ja kulttuurisaldoa, Lounassaldoa tai Työmatkasaldoa.

   

Hyvinvoinnin kannusteet

  

 

Smartum Smoothie -seteli: Työnantaja saa nyt Smartumilta uudenlaisen, kätevän tavan kiittää tai ilahduttaa henkilöstöä tai muita sidosryhmiä hyvinvointia edistävällä tavalla. Herkullinen Smartum Smoothie on noudettavissa kaikista Jungle Juice Barin toimipisteistä usealla paikkakunnalla Suomessa. Energiatesti: Energiatesti on kotimaisten Smartumin ja Laturin tarjoama palvelu ainoastaan Smartumin työnantaja-asiakkaille.
   
  
Eliva Wellness Coaching on Smartumin ja Elivan tarjoama täysin uudentyyppinen yksilöllinen hyvinvoinnin kannuste. Kyseessä on hyvinvointivalmennuskonsepti, joka auttaa johtamaan omaa arkea ja sitä kautta parantamaan sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia ja jaksamista – yksilölliset erot huomioiden.  
   

 

Tunnuksia ja tunnistuksia

Avainlippu-tunnus

    

Palkintoja


Smartum sai oikeuden käyttää avainlippu tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä 5. helmikuuta 2013.

 

2014: Suomen Ravistavin yritys

2010: Vuoden uusmaalainen yritys (Uudenmaan liitto)

2008: Paras kasvuyritys (Suomen Kuvalehti)

2007: Vuoden laatuinnovaatio (Laatukeskus)

2007: Eettinen johtaja (Novetos)