Smartum language switcher

Smartum Oy

Smartum on suomalainen perheyritys, joka kehittää hyvinvointia edistäviä ratkaisuja työelämän ja kuntalaisten käyttöön.

  

Smartum on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja, joka kehitti ensimmäisenä Liikuntasetelin (1996) ja Kulttuurisetelin (2005) sekä toi liikunta- ja kulttuurieduille ensimmäisenä sähköisen ratkaisun, Smartum Saldon (2009). Smartum Lounas lanseerattiin 2014. Smartum Työmatkasaldo sekä Hyvinvoinnin kannusteet tulivat markkinoille 2015. Tällä hetkellä työnantajien tarjoamien Smartum-etujen piirissä on noin miljoona työntekijää. Smartum Palveluseteli (2010) oli Suomen ensimmäinen sähköinen palveluseteli. Se on käytössä lähes 50 kunnassa, joissa asuu noin miljoona suomalaista.

Yli 13 000 työnantaja-asiakastamme edistää henkilöstönsä hyvinvointia etujemme avulla. Smartumin työnantaja-asiakkaina on yksityisiä ja julkisia organisaatioita eri toimialoilta. Esimerkiksi: Verohallinto, Alko Oy, Bayer Oy, Finnkino Oy, Hausjärven kunta, Kansaneläkelaitos, Kone Oyj, Mehiläinen, Nordea, Oras Oy, Planmeca Oy, Tampereen Seudun Osuuspankki, Toimihenkilöunioni.

Yli 500 palveluntuottajaa vastaanottaa sähköistä Smartum Palveluseteliä. Tyytyväisiä kumppaneitamme ovat mm. Jyväskylä, Tampere, Mikkeli ja Joensuu.


Smartum sai oikeuden käyttää avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä 5. helmikuuta 2013

 

Lue lisää Smartumin verkkopalvelusta: