Smartum language switcher

Polku-palvelu

Smartumin Polku-liikuntasovellus on Suomen suurin liikunnan markkinapaikka, joka tarjoaa loistavia mahdollisuuksia Smartum-liikuntapaikoille.

1. Smartum-verkkomaksut Polussa

Tuttu Smartum Saldo -verkkomaksu sai toivotut uudistukset, kun liikuntapaikkojen osalta maksut tehdään Polun kautta. Kaikki verkkomaksuja vastaanottavat liikuntapaikat ovat automaattisesti ja ilmaiseksi esillä Polussa.

Näin se käy

Asiakas kirjautuu Polkuun joko Smartumin käyttökohdehaun kautta tai suoraan Polku-sovelluksessa. Avoimen Smartum Saldo -maksun vastaanottaminen ei vaadi liikuntapaikalta toimenpiteitä. Asiakas näyttää tositteen suoritetusta maksusta puhelimensa ruudulta, ja saatte sähköpostiinne myös viestin maksusuorituksesta. Maksusuoritukset voi tarkistaa myös Smartum Business Tools -portaalista (kts. kohta 3). Täältä voit katsoa kuvakoosteen avoimesta maksusta.

2. Ilmainen näkyvyys

Kaikki Smartum-verkkomaksuja vastaanottavat liikuntapaikat ovat maksuttomasti esillä Polussa, jossa asiakkaat etsivät seuraavaa liikuntakohdettaan.

3. Smartum Business Toolsilla lisämyyntiä

Smartum Business Tools on tarjolla kaikille Smartum-verkkomaksuja vastaanottaville liikuntapaikoille. Ilmaiseksi käytössä ovat perusominaisuudet, kuten suoritettujen Smartum-verkkomaksujen hakeminen ja kuittaus sekä omien tietojen päivitys. Lisämaksusta Business Tools tarjoaa mm. verkkokaupan sekä mahdollisuuden kohdennettuun markkinointiin.

Katso video Business Toolsin mahdollisuuksista

Tätä kaikkea Smartum Business Tools™ mahdollistaa: