Smartum language switcher

Smartum Polku palveluntuottajalle

Smartum Polku tarjoaa palveluntuottajille ilmaisen verkkokaupan ja rutkasti lisänäkyvyyttä!

Loppuvuodesta löydät Polusta niin käyttökohdehaun kuin extranet-verkkopalvelusi. Beta-vaiheessa Polku tarjotaan vain liikuntapaikoille. Kaikki ominaisuudet ovat maksuttomasti käytössäsi tutuilla Smartum-tunnuksillasi. Lähde rohkeasti mukaan Polkuun jo nyt!

1. Smartum-verkkomaksu kuntoon

Polussa ovat kaikki Smartum-verkkomaksua vastaanottavat liikuntapaikat. Verkkomaksu on kätevä tilisiirto asiakkaan Smartum-tililtä liikuntapaikan tilille. Etkö vielä vastaanota verkkomaksuja? Täppää veloitustapa päälle kirjautumalla Smartum-verkkopalveluun (kirjautumisen jälkeen valitse ylhäältä Käyttäjätili->Toimipisteen tiedot->Hyväksytyt maksuvälineet). Tämän jälkeen Polun ominaisuudet ovat maksuttomasti käytössäsi!

2. Kirjaudu Polkuun

Kun verkkomaksu on aktivoitu, kirjaudu Polkuun Smartum-tunnuksillasi osoitteessa partner.polkuapp.com

3. Muokkaa toimipisteenne tietoja

Kirjauduttuasi Polkuun, lisää kuva ja kirjoita markkinoiva teksti.

4. Lisää tuotteita

Lisäämällä Polkuun tuotteita (esim. kertakäynti, kuukausikortti, vuosijäsenyys tms.) avoimen Smartum-maksun rinnalle asiakas voi yhdistää Smartum Saldo -maksuihin myös luottokorttimaksun!

5. Ilmoita sähköpostiosoite

Ilmoita Polussa se sähköpostiosoite, johon haluat vahvistuksen Polussa tehdyistä maksuista.

Ja näin se käy

Asiakas kirjautuu Polkuun joko Smartumin käyttökohdehaun kautta tai suoraan Polku-sovelluksessa ja maksaa joko avoimen Smartum-maksun tai valmiiksi tekemänne tuotteen. Asiakas näyttää tositteen suoritetusta maksusta puhelimensa ruudulta. Polussa ilmoittamaanne sähköpostiin tulee viesti maksusuorituksesta. Suorituksen voi tarkistaa ja merkitä käytetyksi Polussa. Voit katsoa kuvakoosteen avoimesta maksusta asiakkaan näkökulmasta täältä>>.

Tätä kaikkea Smartum Polku mahdollistaa: