Smartum language switcher

Ajankohtaista

Post date: 13.10.2017
Mitäs jos ensi viikolla käyt hieman seikkailemassa tai sukeltelemassa tai vaikka harrastamassa "lempeää liikuntaa"? No ainakin tällaiset vaihtoehdot ovat nyt mahdollisia monien muidenkin mukavien liikuntamuotojen lisäksi.
Post date: 09.10.2017
Viikon 40 uusien liikunta- ja kulttuuripaikkojen lista on 11 paikan pituinen. Nyt vain kokeilemaan ja löytämään oma paikkasi liikunnan ja kulttuurin merkeissä.
Post date: 09.10.2017
Sateista viikonalkua täältä Etelä-Suomen mannuilta. Aloitamme tämän viikon 11 uuden lounaspaikan läpikäymisellä. Vaihtoehtoja löytyy listoilta burgerista lasagneen, salaattiin tai vaikka keittoihin. Käy kokeilemassa ja kokemassa kun lounasaika koittaa!
Post date: 02.10.2017
Ja näin ollaan jo siirrytty lokakuun puolelle. Huhheijaa! Viikon aikana ollaan saatu kuitenkin valoa pimeyteen, kun peräti 31 uutta lounaspaikkaa on liittynyt iloiseen ruokailupaikkojen joukkoon. Käyhän kokeilemassa miltä lounastauko näissä paikoissa maistuu!
Post date: 29.09.2017
Pirtsakka ja värikylläinen aamu tänään Helsingissä. Mitenkäs muualla maassa? Viikko päättyy meidän osaltamme uusien liikunta- ja kulttuuripaikkojen esittelyyn. Tämän viikon aikana verkostoon liittyi 6 paikkaa. Käyhän viikonloppuna testaamassa, tai jos et kerkiä viikonloppuna niin voihan tuon jättää ensi viikollekkin.
Post date: 25.09.2017
Uusissa lounaspaikoissa mennään tällä viikolla pitkälti nestepitoisella ruoalla. Tämähän tarkoittaa tietysti sitä, että Neste-ravintolat ympäri Suomea ovat liittyneet lounasverkostoomme. Viime viikolla 22 uutta ja maittavaa ruokailupaikkaa 22 paikkakunnalla liittyi verkostoon. Käyhän tutustumassa!
Post date: 22.09.2017
Me täällä Smartumissa emme retroile! Tälläkin viikolla saatiin taas uusia gladiaattoreita liikunta- ja kulttuuriverkostoon 4 kappaletta, eli hieman jäätiin napakympistä. Lisää uusia paikkoja taas ensi viikolla. Maanantaisin lounaspaikat ja perjantaisin liikunta- ja kulttuuripaikat.
Post date: 18.09.2017
Tämänkin viikon voit aloittaa maukkaasti uudessa lounasravintolassa nauttien. Viikon saalis oli peräti 15 uutta lounaspaikkaa 9 paikkakunnalla. Otetaan siis setelit ja saldot liikkeelle ja mennään syömään!
Post date: 15.09.2017
Puhelinyhteyksienmme rätinät ja säpinät tämän viikon loppupuolella eivät onneksi vaikuttanut verkostomme kasvuun! Uusia liikunta- ja kulttuuripaikkoja tuli verkostoon 8 kappaletta, seitsemältä paikkakunnalta. Nyt voi siis taas soitella ja harrastaa vapaasti!
Post date: 11.09.2017
Lounaspaikkojen määrä lisääntyy. Tällä viikolla saatiin 3 uutta paikkaa, jossa voi lounastuntinsa käydä viettämässä. Mikäli siis asut Lappeenrannassa, Vantaalla tai Ylihärmässä niin käy katsomassa uudet paikat.

Sivut