Smartum language switcher

Ajankohtaista

21.3.2017
Suomalainen hyvinvoinnin edelläkävijä Smartum Oy on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tommi Rytkösen. Rytkönen siirtyy tehtävään toukokuussa Nooa Säästöpankin toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Kiinteistömaailman toimitusjohtajana.
8.3.2017
Polku on Smartumin uusi markkinapaikka, joka tarjoaa Smartum-verkoston liikuntapaikoille täysin ilmaisen verkkokaupan ja valtavasti näkyvyyttä.
1.3.2017
Smartum jakautui 1.3.2017 kolmeen yhtiöön. Näistä Smartum keskittyy jatkossakin työelämän hyvinvointipalveluihin. Asiakkaille, käyttäjille ja palveluntuottajille jakautumisesta ei aiheudu muutoksia.
1.3.2017
Smartum Saldo on kätevä, paikasta riippumatton maksutapa, joka kulkee aina asiakkaan mukana. Valitse teille sopivin veloitustapa!
21.2.2017
Smartum jakautuu 1.3. kolmeen osaan. Smartumiin jäävät työsuhde-edut. Palvelutili Oy keskittyy palveluseteliliiketoimintaan ja Arantio Oy tuottaa tilinhallinnan pilvipalveluita.
17.2.2017
Smartum Saldo laajenee maksutapana verkkokaupoissa. Uusimpana maksutavan käyttöönottajista on vuoden 2016 hiihtokeskukseksi valitun Levin Online Ski Shop -verkkokauppa.
15.2.2017
Smartum Saldo -verkkomaksu on kätevä tapa siirtää omalta Saldo-tililtä rahaa liikunta- tai kulttuuripaikan tilille. Jatkossa liikuntapaikkojen verkkomaksut tehdään Smartumin virallisessa POLKU-liikuntasovelluksessa.
14.2.2017
Verohallinto on tarkentanut ohjeistustaan liikuntasetelien ja välinevuokrauksen osalta. Jatkossa työnantajalta saadulla liikuntaedulla, voi maksaa liikuntasuoritukseen kiinteästi liittyvän välineen vuokrauksen.
10.2.2017
Suomalainen hyvinvoinnin edelläkävijä Smartum jakautuu 1.3.2017 kolmeksi yhtiöksi. Yhtiön omistavan The Orange Companyn hallituksen puheenjohtajan Jarmo Hyökyvaaran mukaan Smartumin jakautumiseen päädyttiin, jotta yhtiön liiketoimintojen kasvu saa parhaat mahdolliset eväät.
29.1.2017
Talviloma täyttää etenkin useat hiihtokeskukset ja kylpylät smartumeilla maksavilla asiakkailla. Vältä ruuhkat kassalla ja varmista ajoissa, että Smartum Saldo -kortti toimii maksupäätteissänne.

Sivut