Smartum language switcher

Ajankohtaista

Asiakaspalvelumme lähtee juhannuksen viettoon torstaina 22.6. normaalia aikaisemmin eli kello 14.00. Palvelemme ja palaamme juhannuksesta taas normaalisti maanantaina 26.6. kello 8.30. Mikäli olet tuomassa tilityksiä voit jättää niitä ovessamme olevaan postilaatikkoon, josta ne kyllä löytävät tiensä perille kun palaamme.
Juhannusviikko! Tässä tämän hetken viimeiset uudet lounaspalveluntuottajat ennen kesän taukoa. Elokuussa taas jatketaan uusien paikkojen julkaisemista normaalisti.
Kesä alkoi lämpöaaltoa odotellessa. Nyt siis pitää löytää kehoa ja mieltä lämmittävää tekemistä, jotta pysyy veri kiertämässä ja lämpö kehossa. Tässä muutama uudenuutukainen lämmittelypaikka jossa voi viettää aikaa pahemman raekuuron iskiessä.
Lavatanssit on hyväksytty verottoman liikuntaedun piiriin, joten pääsymaksun voi jatkossa maksaa smartumeilla.
Tällä viikolla 15 paikkakunnalla 15 uutta liikunta- ja kulttuuripaikkaa paistattelee päivää uusien paikkojen listallamme. Kamppailulajeista, joogaan ja sieltä vaikka vielä trampoliinille pomppimaan. Ja paljon muutakin näitten väliltä.
Pitkästä aikaa tässä taas uusimpia liikunta- ja kulttuuripaikkoja, jotka ovat käytettävissäsi jos sinulla on Smartum etuja taskussasi. Kyllä vapun hulinoitten keskellä voi harrastaa muutakin, kun simanjuontia, tippaleipien syöntiä ja marssimista. Toivotaan, että sään suhteen saadaan nautittava viikonloppu kaikille!
Tässä taas listaa ympäri ja ämpäri Suomea verkostoomme liittyneistä uusista liikunta- ja kulttuuripaikoista. Pikkuhiljaa alkavat mm. lasketteluvälinevuokraamot liittyä verkostoon verottajan uuden ohjeistuksen mukaisesti, mikä on loistavaa.
Suomalainen hyvinvoinnin edelläkävijä Smartum Oy on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tommi Rytkösen. Rytkönen siirtyy tehtävään toukokuussa.
Polku on Smartumin uusi markkinapaikka, joka tarjoaa Smartum-verkoston liikuntapaikoille täysin ilmaisen verkkokaupan ja valtavasti näkyvyyttä.
Smartum jakautui 1.3.2017 kolmeen yhtiöön. Näistä Smartum keskittyy jatkossakin työelämän hyvinvointipalveluihin. Asiakkaille, käyttäjille ja palveluntuottajille jakautumisesta ei aiheudu muutoksia.

Sivut