Smartum language switcher

Näin käytät Smartum-seteleitä

Smartum Liikuntasetelit tai Liikunta- ja kulttuurisetelit

Setelien käyttäjänä valittavanasi on tuhansia harrastusmahdollisuuksia ympäri Suomen. Aloita harrastaminen jo tänään!

Mitä eroa on Smartum Liikuntasetelillä ja Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelillä?

Smartum Liikuntaseteli on 4 euron arvoinen maksuväline, jolla voit maksaa liikuntapalveluita. Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli on 5 euron arvoinen seteli, joka käy maksuksi sekä liikunta- että kulttuuriharrastuksiin.

Missä Smartum Liikuntaseteleitä tai Liikunta- ja kulttuuriseteleitä voi käyttää?

Liikuntaseteleillä liikut liikuntapaikoissa, kun taas Liikunta- ja kulttuuriseteleillä voit maksaa liikunnan lisäksi myös kulttuuriharrastuksia sekä ostaa lippuja lipunvälityskanavista. Valitse sinulle mieluisimmat harrastukset tuhansien käyttökohteiden joukosta käyttökohdehaussamme.

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli lipunvälityskanavissa

Viiden euron arvoinen Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli käy maksuvälineenä valtaosassa Ticketmasterin, Lippu.fi:n, Pohjanmaan lipputoimiston, NetTicketin ja Tiketin lippukaupoissa, jotka tuovat ulottuvillesi kymmeniätuhansia tapahtumia vuosittain. R-kioskeissa seteleillä ei voi maksaa, Ärrällä käy vain Smartum Saldo -mobiilimaksu.

Henkilökohtainen etu

Saamasi setelit ovat verovapaita ja siten henkilökohtaisia. Jos nimeäsi ei ole painettu tai kirjoitettu valmiiksi setelien taakse, kirjoita se kaikkiin seteleihin ennen maksutilannetta. Setelien vastaanottajalla on oikeus tarkistaa henkilöllisyytesi. Liikunta- ja kulttuuripaikat tarkistavat myös setelin sarjanumeroiden perusteella pistokokeina, kenelle setelit on myönnetty. Voit siis käyttää vain työnantajasi sinulle antamia seteleitä, et esimerkiksi maksaa perheenjäsentesi harrastuksia.

Käytä yksi tai useampi seteli kerralla

Seteli on kassalla aina nimellisarvonsa (4,00 tai 5,00 euroa) arvoinen. Voit käyttää kerralla yhden tai useamman setelin, mutta niistä ei anneta rahaa takaisin. Paikasta riippuen voit ostaa seteleillä kerta-, kausi- tai sarjakortteja. Jos kausi- tai sarjakorttia ei voida nimetä, palveluntuottaja ei välttämättä hyväksy seteleitä maksuksi.

Valtakirjalla voit lunastaa ystävän liput

Jos ystävälläsi on Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleitä, voit varata liput kulttuuritapahtumaan ja lunastaa molempien liput valtakirjan avulla. PDF-valtakirjan löydät sivun alaosasta.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelien voimassaoloaika

Setelin viimeinen voimassaolopäivä lukee sen oikeassa alakulmassa. Käytä saamasi etu ajoissa, sillä vanhentuneita seteleitä ei hyväksytä maksuksi, eikä niitä voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

 


 

Smartum Lounassetelit

Missä Smartum Lounasseteleitä voi käyttää

Smartum Lounassetelit käyvät maksuvälineenä kaikissa verkostoomme liittyneissä ravintoloissa ympäri Suomen. Tarkasta verkosto tai hae ravintoloita sijainnin tai nimen mukaan kätevästi Smartum-käyttökohdehausta. Verkosto kasvaa päivittäin.

Smartum Lounasseteli on henkilökohtainen etu

Työnantaja voi antaa palkansaajalle yhden setelin jokaista kotimaan työssäolopäivää kohden. Verohallinnon luontoisetupäätöksen mukaisesti ateriaetu on tarkoitettu työpäivän aikaisen ruokailun maksamiseen ja vain työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön.

Käytä yksi seteli kerralla, huomioi voimassaoloaika

Smartum Lounassetelistä ei saa antaa rahaa takaisin. Setelit ovat voimassa niiden oikeaan alakulmaan merkittyyn päivämäärään asti. Vanhentuneita seteleitä ei hyväksytä maksuksi eikä niitä voi muuttaa rahaksi.
 

Puuttuuko toivomasi paikka Smartum-verkostosta?

Ei hätää, jätä meille paikan yhteystiedot, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi ja saamaan paikan mukaan verkostoon.


 

Lue asiaa hyvinvoinnista ja edun käyttövinkit Smartum Stagesta

 

Kurkkaa some-kanaviimme ja jää seuraamaan: saat vinkkejä, linkkejä ja tarjouksia!

       

Lue lisää Smartumin verkkopalvelusta: