Smartum language switcher

Smartumin ja RunFestin yhteistyö: osallistu RunFestiin etuhinnalla!

RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma, joka yhdistää jokaiselle ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta sopivan joukkueliikunnan, musiikin, hyvän ruoan, juoman ja hauskan yhdessäolon puistoon rakentuvassa RunFest-kylässä. Smartum tarjoaa RunFestiin ilmoittautuville kumppaneilleen tarjoushinnan 190 € (+ alv. 10%) / viiden henkilön joukkue (normaalihinta 300 €). Tarjoushinta on voimassa 31.1.2018 saakka. 

suomi

Smartumin Nenäpäivä-kampanja tuotti yli 2500 kasvimaata

Tänä vuonna halusimme antaa laajalle verkostollemme helpon mahdollisuuden olla mukana Nenäpäivässä. Kannustimme sidosryhmiämme lahjoittamaan kaksi euroa maailman lasten auttamiseksi Smartumin Nenäpäivä-tiimisivun kautta. Itse lahjoitimme saman summan jokaisesta kampanja-aikana (26.10.-19.11.) tehdystä Smartum-etujen tilauksesta. Jo kahdella eurolla yhden lapsen perhe saa esimerkiksi elintärkeän, pienen kasvimaan.

Kiitos! Yhdessä keräsimme upean summan: 5100 euroa!

suomi

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on muuttunut

Smartumin puhelinnumero vaihtuu keskiviikkona 1.11.2017.

Uudet numeromme ovat:
Asiakaspalvelu: 0600 149 88
Vaihde: 0600 143 44

Asiakaspalveluun soitettaessa puhelu maksaa paikallisverkkomaksun tai matkapuhelinmaksun lisäksi 30 senttiä/minuutti, kuitenkin korkeintaan 4 euroa/puhelu. Jonotus on maksutonta. Laskutusta koskevat puhelut ovat maksuttomia.

Numerouudistus mahdollistaa asiakaspalvelutoimintojemme kehittämisen: haluamme palvella teitä asiakkaita entistä nopeammin, laadukkaammin ja monikanavaisemmin.

suomi

Lavatanssit Smartum-etujen piiriin

Lavatanssit on hyväksytty verottoman liikuntaedun piiriin. Verohallinnon tiedotteen mukaan ”Verohallinnon noin kymmenen vuotta vanhan linjauksen mukaan lavatanssien pääsylippua ei ole voinut maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Verohallinnon nykyisen näkemyksen mukaan lavatansseissa on kuitenkin ensisijaisesti kyse liikkumisesta ja olemmekin nyt linjanneet, että lavatanssien pääsymaksun voi maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Muuttunut ohjeistus tullaan päivittämään parhaillaan laadittavana olevaan Henkilökuntaetujen verotusta koskevaan ohjeeseen.”

suomi

Sivut