Smartum language switcher

Medialle

Smartum Oy

Smartum on suomalainen perheyritys, joka kehittää hyvinvointia edistäviä ratkaisuja työelämän ja kuntalaisten käyttöön.

Vuonna 1995 perustettu Smartum on alansa edelläkävijä, joka on ensimmäisenä kehittänyt työhyvinvointia tukevat Liikuntasetelin ja Kulttuurisetelin. Smartum Saldo on sähköinen palvelu etujen järjestämiseksi. Smartumin asiakkaina on jo yli 13 000 aktiivista työnantajaa, joiden palveluksessa on noin miljoona työntekijää. Vuonna 2014 lanseerattiin Smartum Lounas. Vuonna 2015 tuoteperheemme kasvoi Smartum Työmatkasaldolla sekä Hyvinvoinnin kannusteilla.

Smartumin työnantaja-asiakkaina on yksityisiä ja julkisia organisaatioita eri toimialoilta. Asiakkaitamme ovat muun muassa: Alko Oy, Bayer Oy, Finnkino Oy, Hausjärven kunta, Kansaneläkelaitos, Kone Oyj, Mehiläinen, Nordea, Oras Oy, Planmeca Oy, Tampereen Seudun Osuuspankki, Toimihenkilöunioni.

Tuotteet

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunnan ja kulttuurin yhdistävä Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli on työnantajan tarjoama verovapaa henkilöstöetu hyvinvoinnin edistämiseksi. Liikunta- ja kulttuurisetelillä työntekijä voi itse valita, harrastaako hän kulttuuria vai aktiivista liikuntaa tuhansia liikunta- ja kulttuuripaikkaa kattavassa verkostossa.

Smartum Liikuntaseteli

Liikuntaseteli on työnantajan tarjoama verovapaa henkilöstöetu hyvinvoinnin edistämiseksi. Setelillä työntekijät voivat ostaa liikuntapalveluita palveluntuottajalta ympäri Suomen.

Smartum Lounasseteli

Terveellinen lounas edistää hyvinvointia ja työssä jaksamista. Smartum Lounasseteli tuli myyntiin keväällä 2014. Seteleillä voi ostaa aterioita ympäri Suomen. Ravintoedun verotusarvo on 75% lounassetelin nimellisarvosta.

Smartum Saldo

Smartum Saldo on sähköinen palvelu, jossa työnantajan tarjoama etu ladataan edunsaajan eli työntekijän Smartum-tilille. Työnantaja voi valita, lataako Smartum-tilille liikuntasaldoa, liikunta- ja kulttuurisaldoa, lounassaldoa vai työmatkasaldoa. Kaikki Smartum Saldon käyttökohteet löytyvät Smartumin käyttökohdehausta.

Hyvinvoinnin kannusteet

Perinteisten ja tuttujen liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaetujen lisäksi Smartumilta on myös mahdollista hankkia muita hyvinvointia edistäviä tuotteita. Tällä hetkellä valikoimistamme löytyy herkullinen ja terveellinen "Smartum Smoothie" sekä "Energiatesti".

Painokelpoinen logo

  Smartum logo (pdf)

Lisää materiaaleja voi kysellä myös asiakaspalvelustamme.

Ota yhteyttä ja kysy!


Tiedotteet

Lehdistötiedote 21.3.2017:

Tommi Rytkönen Smartumin uudeksi toimitusjohtajaksi
Suomalainen hyvinvoinnin edelläkävijä Smartum Oy on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tommi Rytkösen. Rytkönen siirtyy tehtävään toukokuussa Nooa Säästöpankin toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Kiinteistömaailman toimitusjohtajana.

Lue lisää...


Tiedote 1.3.2017:

Smartum Palveluseteli

Smartum Palveluseteli on yhdessä kuntien, palveluntuottajien ja käyttäjien kanssa kehitetty kustannustehokas ja yksinkertainen ratkaisu palvelusetelikokonaisuuden järjestämiseksi. Sähköinen palveluseteli on käytössä lähes 50 kunnassa. 1.3. alkaen Smartum jakautui kolmeksi yhtiöksi ja palveluseteliratkaisua tarjoava yritys sai nimekseen Palvelutili Oy.

Tarkemmat tiedot palvelusetelistä osoitteessa: www.palveluseteli.fi

Lue lisää...