Smartum language switcher

Tommi Rytkönen Smartumin uudeksi toimitusjohtajaksi

Suomalainen hyvinvoinnin edelläkävijä Smartum Oy on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tommi Rytkösen. Rytkönen siirtyy tehtävään toukokuussa Nooa Säästöpankin toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Kiinteistömaailman toimitusjohtajana.

”Työsuhteet ja työn tekemisen tavat ovat radikaalissa murroksessa, mikä asettaa yrityksille kovia haasteita huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista. Smartum on tämän murroksen ytimessä, mikä tekee tästä pestistä huippukiinnostavan. On hienoa päästä mukaan mahdollistamaan ihmisille onnistumisia ja hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla”, Rytkönen sanoo.

Smartum Oy jakautui maaliskuun alussa (1.3.2017) kolmeksi erilliseksi yhtiöksi. Yhtiön omistavan The Orange Companyn hallituksen puheenjohtajan Jarmo Hyökyvaaran mukaan kahdesta kasvavasta liiketoiminta-alueesta luopunut Smartum keskittyy jatkossa yhä vahvemmin työelämän hyvinvointia tukeviin palveluihin, kuten liikunnan, kulttuurin, hieronnan, työmatkan ja lounasruokailun työnantajan tuella mahdollistaviin mobiileihin Saldo-palveluihin.

”Digitalisaatio ja automaatio työntyvät yhä useammalle sektorille, mikä haastaa yritykset miettimään olemassaolon edellytyksensä uusiksi. Muutos aiheuttaa ihmisille paineita, jotka heijastuvat jaksamiseen, työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen sekä oman osaamisen kehittämiseen. Näihin työelämän haasteisiin haluamme olla tarjoamassa ajassa eläviä ratkaisuja. Olen supertyytyväinen, että saamme Tommin kaltaisen näkemyksellisen osaajan Smartumin kippariksi”, Hyökyvaara kommentoi.

”Smartum on moneen kertaan palkittu innovatiivisuudestaan, ja yhtiö on tunnettu oman toimialansa ravistelijana. Koen, että tämän putiikin toimarina pääsen uudistamaan suomalaista työelämää ja tekemään siitä kansainvälisen vientituotteen”, Rytkönen visioi.

The Orange Company on vastuullista omistajuutta edustava suomalainen perheyhtiö, joka on toiminut yli 20 vuotta omistajana suomalaisissa hyvinvointia tukevaa liiketoimintaa harjoittavissa yhtiöissä. Yhtiön missio on edesauttaa jokaista vahvistamaan omaa potentiaaliaan, ja sen yritysportfolioon kuuluvat mm. Arantio Oy, Palvelutili Oy, SportSetter Oy, PiikIT Oy ja Trainer4you Oy.

Lisätietoja:

Tommi Rytkönen
toimitusjohtaja
Smartum Oy
Puh. 0400 849 819
Jarmo Hyökyvaara
hallituksen puheenjohtaja
The Orange Company Oy
Puh. 0400 422 387

Smartum Oy

Palvelut:Liikuntaan, kulttuuriin, lounaaseen ja työmatkaan kohdennetut työsuhde-edut
Perustettu:1995
Kotipaikka:Helsinki
Toimitusjohtaja:Tommi Rytkönen
Henkilöstö:30
Asiakkaat:13 000 työnantaja-asiakasta, joiden palveluksessa 1 000 000 työikäistä
Palveluverkosto:14 000 kumppania liikunnan, kulttuurin, ruokailun ja liikkumisen parissa
Liikevaihto:8,9 milj. euroa (3/2016)
Nettotulos:931 000 euroa (3/2016)
Omistus:The Orange Company