Smartum language switcher

Porraspäivissä askelletaan avaruuteen asti!

Valtakunnallisia Porraspäiviä vietetään tuttuun tapaan marraskuussa, 6.–12.11.2017. Porraspäivät on maksuton, työyhteisöille suunnattu kampanja, jonka aikana kannustetaan käyttämään portaita hissin sijaan. Kampanjan tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tänä vuonna Porraspäivissä on mukana Stairforce-mobiilisovellus, jonka avulla voit seurata porrasteluasi, askeltaa avaruuteen asti ja haastaa myös kaverit! Vetreytä siis jo jalkojasi ja lataa sovellus puhelimeesi.

Porraspäivien verkkosivuilta voit tulostaa valmiita materiaaleja, joita on kätevä kiinnittää esimerkiksi portaiden ja hissien läheisyyteen. Materiaaleissa on mm. porraskannusteita sekä erilaisia työpäivän lomassa tehtäviä jumppia, joita voi hyödyntää kampanjaviikon jälkeenkin. Porraspäiviä voi toteuttaa monella tapaa, joten mikset ideoisi vaikka tempausta työpaikallesi – vain mielikuvitus on rajana!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.porraspaivat.fi. Jaa myös tunnelmia ja seuraa kampanjaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #porraspäivät.

Kampanjaa toteuttaa Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.