Tervetuloa matkalle kohti parempaa hyvinvointia!

 

Hei Smartumin hyvinvointietujen tilaaja!

Hienoa, että olet päättänyt edistää omaa ja työntekijöidesi hyvinvointia Smartum-etujen avulla! Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon etujen tilaamiseen liittyen. Palveluntarjoajaverkostoomme kuuluu yli 30 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen, joten jokainen löytää varmasti oman tapansa lisätä hyvinvointiaan. 

 

Näin tilaat Smartumin sähköisiä etuja nopeasti

Sivun alalaidasta löydät tilauslomakkeen, jolla voit tilata sähköisiä etujamme nopeasti (liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, hieronta- ja työmatkaetu) yhdessä etupaketissa. Voit siis esimerkiksi tarjota etupaketissa pelkästään hierontaetua tai liikunta- ja kulttuuriedun ja hierontaedun yhdistelmää.

Täytäthän ensin tilaajan ja yrityksen tiedot huolellisesti, minkä jälkeen valitse mitä etuja haluat tilata ja kuinka paljon.

Hyväksy sopimusehdot ja vahvista tilaus. Tilaus on sitova ja se siirtyy meillä käsittelyyn 48 tunnin kuluessa tilauksen vahvistamisesta (arkipäivisin).

Käsittelemme tilauksesi 48 tunnin kuluessa lomakkeen lähettämisestä (arkipäivisin). Kun tilauksesi on käsittelyssä, saat meiltä sähköpostitse viestin siitä, että yrityksesi on rekisteröity ja sinulle on luotu tunnukset verkkopalveluumme. Samassa yhteydessä saat myös linkin, jolla voit asettaa salasanan verkkopalveluun. Tässä kohtaa sinun tarvitsee vain asettaa salasana verkkopalveluun. Huom! Jos yrityksesi on tilannut Smartum-etuja aikaisemmin, olet jo saanut nämä viestit, emmekä lähetä niitä uudelleen.

Seuraavaksi saat asiakaspalvelultamme ilmoittautumislinkin, jonka kautta etuun ilmoittaudutaan. Etuun ilmoittautuminen tulee tehdä 7 päivän kuluessa siitä, kun linkki on lähetetty sinulle sähköpostitse.

  • Jos tilaat etuja useammalle henkilölle, sinun tulee lähettää saamasi ilmoittautumislinkki esimerkiksi sähköpostitse niille henkilöille, joille tarjoat etuja.
  • Jos tilaat etuja vain itsellesi, voit tehdä ilmoittautumisen heti linkin saatuasi.

 

Työntekijä saa onnistuneesta ilmoittautumisesta automaattisen vahvistusviestin sähköpostitse.

Kun työntekijät ovat ilmoittautuneet etuun linkin kautta, sinun tulee vielä kirjautua verkkopalveluumme sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla. Tämän jälkeen vahvista ilmoittautumiset ja valitse laskutustapa. Edut vapautuvat käyttöön samana päivänä, kun maksusuoritus näkyy meillä. 

Tämän verran voit tilata sähköisiä etuja verovapaasti alla olevan lomakkeen kautta

culture

Liikunta- ja kulttuurietu

Voit tilata liikunta- ja kulttuurietua verovapaasti max. 400e/henkilö/vuosi. Verovapauden edellytyksenä on, että liikunta- ja kulttuurietu tarjotaan kaikille työntekijöille tasapuolisesti.

massage

Hierontaetu

Voit tilata hierontaetua verovapaasti max. 400e/henkilö per vuosi. Verovapauden edellytyksenä on, että hierontaetu tarjotaan kaikille työntekijöille tasapuolisesti. 

lunch

Lounasetu

Voit tilata lounasetua yhden, kahden tai kolmen kuukauden pakettina. Yksi kuukausi pitää sisällään 20 työpäivää, joten etua voi tilata 20, 40 tai 60 työpäivälle x 11,30e.

commuter

Työmatkaetu

Voit tilata työmatkaetua max. 3400e/henkilö/vuosi (maksimisumma sisältää mahdollisen työsuhdepyöräedun). Työmatkaetua ei tarvitse tarjota koko henkilöstölle ja sitä voi tarjota myös henkilölle, jolla on vapaa autoetu. 

Tilaa etuja
Smartum40057

Etujen hinnoittelu

Sähköiset saldoedut

Sähköisten Smartum-etujen kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta. Hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun nimellisarvosta. 

Esimerkki:

"Haluan tilata liikunta- ja kulttuurietua 400 eurolla, mitä kustannuksia minulle tulee ja mistä laskuni koostuu?"

Vastaus: Maksat varsinaisen edun (400 €) lisäksi liikunta- ja kulttuuriedun nimellisarvosta tilinhoitomaksun, jonka suuruus on 5 % alla olevan hinnoittelutaulukon mukaan (400 € + 20 €= 420 €). Lisäksi kustannuksiin lisätään tilinhoitomaksun ALV 24 % eli 4,80 €, laskutuslisä 15 €/tilaus sekä laskutuslisän ALV 24 % eli 3,60 €. Näin ollen tilauksesta tulee maksettavaa 443,4 euroa.

Etu Tilinhoitomaksu
 Liikunta ja kulttuuri  5 %
 Hieronta  5 %
 Lounas  1,5 %
 Työmatka  5 %
Voimassaoloaika

Smartum-tilille ladattu etu on voimassa 18 kuukautta lataamishetkestä. Voimassaoloajan jälkeen mahdollinen käyttämättä jäänyt saldo palautuu työnantajan Smartum-tilille, josta se on käytettävissä uudelleen saman edun tilaamiseen. Ainoastaan käyttämätön lounassaldo ei palaudu työnantajalle uudelleen jaettavaksi.

 

Tilaa etuja

Tilaa Smartumin sähköisiä etuja helposti lomakkeella

Hei yrittäjä! Alta voit tilata Smartumin sähköisiä etuja nopeasti ja vaivattomasti yhdessä etupaketissa. Huom! Jos haluat tilata vaihtoehtoisia etupaketteja, pelkkää liikuntaetua tai Smartum-seteleitä, soita numeroon 0600 149 88 tai katso tilausohjeet täältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mitä etuja voin tarjota työntekijöille Smartumin kautta?

Voit tarjota liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, hieronta-, sekä työmatkaetua sähköisenä Smartum Saldona. Tämän lisäksi voit tarjota liikunta-, liikunta - ja kulttuuri-, ja lounasetua perinteisinä seteleinä. Yllä olevalla lomakkeella voit tilata suosituimpia saldo-etujamme helposti ja vaivattomasti.

Ovatko Smartum-edut työnantajalle verovähennyskelpoinen kulu?

Kaikki Smartumin edut ovat verotuettuja. Yritys voi vähentää työnantajan maksaman osuuden omassa tuloverotuksessaan.

Mitä kuluja Smartum-eduista muodostuu?

Sähköisten etujen hinta muodostuu prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta, joka lasketaan hankittavan edun nimellisarvosta. Seteleitä tilatessasi maksat seteleiden lisäksi tilauksen toimitusmaksun, joka on toimitustavasta riippuen 30 € tai 35 €. 

Miten Smartum-saldolla maksetaan?

Sähköisiä Smartum-etuja käytetään SmartumPay-sovelluksella, jonka voit ladata ilmaiseksi App Storesta, Google Play Storesta tai AppGallerystä. Kun olet tilannut edut omaan tai työntekijöidesi käyttöön, näet tilaamasi saldot automaattisesti sovelluksessa ja pääset heti hyödyntämään etuja.

Miten tilaan etuja?

Voit tilata sähköisiä etujamme (liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu, lounasetu ja työmatkaetu) yllä olevan lomakkeen kautta helposti ja nopeasti. Jos haluat tilata seteleitä tai pelkkää liikuntaetua, löydät helpot tilausohjeet täältä

Missä kaikkialla Smartum käy?

Smartumin verkostoon kuuluu yli 30 000 palveluntarjoajaa ympäri Suomen. Voit tarkistaa kaikki käyttöpaikkamme käyttöpaikkahausta

Miten omavastuun voi halutessaan periä?

Työnantaja perii mahdollisen omavastuun työntekijän palkasta. Yritys päättää, haluaako ylipäänsä periä omavastuun.

Tarvitsetko apua

Tarvitsetko apua? 

Löydät tarkempia ohjeistuksia Help Centeristämme tai voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.