Smartumin henkilöstöedut

auttavat pitämään hyvää huolta kehosta ja mielestä.

Ole hyvän elämän mahdollistaja!

Tukeakseen työssä elämistä työnantajien on huomioitava työntekijöidensä yksilölliset tarpeet.

Vain aidosti työntekijälle merkityksellisellä tuella on merkitystä myös työnantajalle.

Nosta kokonainen, yksilöllinen ihminen ykköseksi.

Tilaa

Pyydä tarjous

Verokiemurat suoriksi - lataa ohjeet Smartumien verotukseen

Kerro, että välität. Sitouta. Paranna hyvinvointia. Samalla nappaat itsellesi verotusedut!

Smartumeilla saavutat paljon enemmän kuin mitä niihin sijoitat. Ohjeet kertovat työsuhde-eduista päättäville kaiken Smartumien verotuksesta.

Tilaajien tiedot tallennetaan Smartumin rekisteriin.

Smartum-etujen tilaaminen

Jos olet jo aiemmin tilannut Smartumin etuja, pääset tekemään uuden tilauksen kirjautumalla verkkopalveluumme sivun oikeasta yläkulmasta.

Jos taas teet tilausta ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ensin verkkopalveluumme. Ennen tilauksen tekoa kannattaa miettiä seuraavia seikkoja jo etukäteen:

  • työsuhde-edut, joilla haluat puskea henkilöstösi hyvinvoinnin äärelle
  • edun/etujen suuruus sekä mahdolliset omavastuuosuudet
  • etujen jakaminen: tarjoatko edut sähköisesti Smartum Saldolla vai perinteisinä seteleinä
  • etujen tilausrytmi: tietyin aikavälein vai tarvittaessa
Lue lisää Smartum-etujen tilaamisesta

Hinnasto - Smartum Saldo ja Smartum-setelit

Jos sinusta tuntuu, että voisit pudottaa pari tehtävää työlistaltasi ja hallita henkilöstösi hyvinvointietuja täysin sähköisesti, ratkaisu on Smartum Saldo. Sähköiselle Smartum Saldo-tilille lataat lounas-, liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaetua.

Jos haluat usuttaa henkilöstösi hyvinvoinnin äärelle perinteisin keinoin, käteen sopiva nippu seteleitä on oikea ratkaisu. Paperiset etusetelit ovat saatavilla Smartumin lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa. Myös kiitos- ja kannustustarkoituksiin loistavasti soveltuva Smoothie-seteli on saatavilla lompakkoa mukavasti täyttävässä paperisessa muodossa.

Lue lisää hinnoista

Materiaalipankki

Erilaisia Smartum-materiaaleja, kuten tuote-esitteitä ja ohjeita siihen, miten edunsaajat voivat käyttää Smartum-maksuvälineitä löydät Materiaalipankista.

Katso materiaalipankki

Smartum Liikuntaetu

Smartum Liikuntaetu on verovapaa tapa saada henkilöstösi hyvinvointiviisari hyppäämään huippulukemiin. Sekä maksukorttina, kännykässä ja setelinä toimiva liikuntaetu liikuttaa työntekijöitäsi tuhansissa paikoissa ympäri Suomen.

Oli lajina sitten tankotanssi, mailapelit tai panssarivaunuajelu, liikuntaetu on väyläsi hauskan ja helpon hyvinvoinnin äärelle. Liity hyvinvoinnin kärkijoukkoihin ja ota Smartumit käyttöön nyt!

Lue lisää Smartumin liikuntaedusta

Smartum Hierontaetu

Heitä hyvästit kireille työntekijöille ja tarjoa heille työkykyä tukevaa arjen luksusta Smartum Hierontaedun avulla. Kännykän ruudulla toimiva hierontaetu on kehoa huoltava kumppani joko sellaisenaan tai Smartumin Liikuntaedun rinnalla.

Liity vetovoimaisten työnantajien ykkösjoukkoihin ja lisää etuvalikoimaasi Smartum Hierontaetu, jonka käyttäminen vetää työntekijöidesi suut messingille välittömästi käytön jälkeen.

Lue lisää Smartumin hierontaedusta

Smartum Lounasetu

Puske työntekijäsi terveellisen ruoan äärelle: lunasta Smartum Lounasetu. Tarjoa lounasetu joko sähköisenä Smartum Saldona tai perinteisenä setelinivaskana.

Älä jätä henkilöstöäsi nuolemaan näppejään, vaan liity monipuolista ruokailua tukevien työnantajien ykkösjoukkoihin.

Lue lisää Smartumin lounasedusta

Löydät kaikki Smartum-edut täältä

Tutustu etuihin

“Smartum Saldon suurin hyöty on se, että etujen hallinnointiin käytetty aika on selvästi vähentynyt. Myös työntekijöiden on helppo käyttää ja hyödyntää eri etuja, koska ne ovat samalla kortilla.“

Sami Ruponen, HR-asiantuntija

Vakuutuskeskus

Pidä hyvää huolta henkilöstöstäsi ja tilaa Smartum-edut!