Ajankohtaista

Uudet smoothie-setelit nyt liikkeellä!

Smartum on uudistanut ilmettään ja samassa rytäkässä myös lähiaikoina myyntiin tulleet uudet Smoothie-setelit ovat käyneet läpi visuaalisen muodonmuutoksen.

Vaikka setelien ulkonäkö on uusi, ne toimivat vanhaan malliin. Setelit ovat edelleen edunsaajalle henkilökohtainen etu. Edunsaaja saa käyttää setelin vain oman smoothiensa tai mehunsa maksamiseen. Edunsaajalta ei myöskään saa periä lisämaksua smoothie-seteleillä maksettaessa. Smoothie-setelin arvo on 5,95 euroa ja edunsaaja voi kuitata sillä maksut Jungle Juice Barin mehuista ja smoothiesta.

Entiset setelit edelleen käytettävissä

Nyt liikkeellä olevien, uusien smoothie-seteleiden käyttöaika on vuoden 2019 loppuun saakka. Jos asiakkaalla on vielä käyttämättömiä vuonna 2018 vanhentuvia vanhan ilmeen seteleitä, ne ovat voimassa setelissä mainittuun päivämäärään saakka ja palveluntarjoaja voi tilittää ne Smartumille normaaliin tapaan 15.1.2019 mennessä.

Myös uudistuneet Smartumin liikunta- ja liikunta- ja kulttuurisetelit ovat nyt liikkeellä. Lounassetelienkin ulkonäkö tulee muuttumaan lähiaikoina ja tiedotamme siitä erikseen.