Käytännön ratkaisuja, vinkkejä ja apua koronatilanteessa etujemme käyttäjille, työnantajille ja palveluntarjoajille. Käy katsomassa täältä!

Ajankohtaista

Uudet liikunta- sekä liikunta- ja kulttuurisetelit nyt liikkeellä!

Smartum on uudistanut ilmettään ja samassa rytäkässä myös liikunta- sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ovat käyneet läpi visuaalisen muodonmuutoksen.

Vaikka setelien ulkonäkö on uusi, ne toimivat vanhaan malliin. Setelit ovat edelleen edunsaajalle henkilökohtainen etu ja käyttäjän tulee tekstata nimensä seteleiden taakse palveluita maksettaessa. Edunsaaja ei saa käyttää seteleitä esim. perheenjäsentensä harrastusten maksamiseen. Smartum-setelillä suoritettuja maksuja ei voi vaihtaa rahaksi eikä maksuista voi antaa takaisin vaihtorahaa. Edunsaajalta ei myöskään saa periä lisämaksua Smartum-seteleillä maksettaessa.

Liikuntasetelin arvo on neljä euroa ja edunsaaja voi kuitata sillä maksut, jotka liittyvät aktiiviseen liikuntaan. Liikunta- ja kulttuurisetelin arvo taas on viisi euroa ja sen avulla käyttäjä voi aktiivisen liikunnan lisäksi nautiskella erilaisista kulttuurielämyksistä.

Entiset setelit edelleen käytettävissä

Marraskuussa 2018 julkaistavien seteleiden käyttöaika on ennätyksellisen pitkä, sillä seteleitä voi hyödyntää liikunta- tai kulttuurinautintoihin aina vuoden 2020 loppuun saakka. Jos edunsaajalla on vielä käyttämättömiä “vanhan näköisiä” vuosina 2018 tai 2019 vanhentuvia seteleitä, ne ovat tottakai voimassa setelissä mainittuun päivämäärään saakka ja ne voi tilittää Smartumille normaaliin tapaan.

Lounas- ja smoothiesetelienkin ulkonäkö tulee muuttumaan lähiaikoina ja tiedotamme siitä erikseen.