Ajankohtaista

SmartumPay-sovellus nyt sovelluskaupoissa

Työsuhde-etujen käyttö on siirtymässä yhä vahvemmin digitaaliseen muotoon. Siksipä Smartum lanseeraa kevään 2019 aikana uuden ilmaisen SmartumPay-mobiilisovelluksen sähköisiä Smartum Saldo -etuja käyttäville ja vastaanottaville!

Mutkatonta maksamista ja vastaanottamista

SmartumPayta käyttävän ei tarvitse käyttää turhaa aikaa maksamiseen, vaan sen sijaan hän voi keskittyä elämään. Sovelluksella maksut kuitataan nopeasti, Smartum-tilin saldotiedot tarkistetaan helposti ja Smartum-edut pidetään aina lähellä.

SmartumPay-maksujen vastaanottaminen sujuu sukkelasti. Palveluntarjoaja vain tarkistaa kuitin maksajan kännykän ruudulta ja sitten hän onkin valmis kohtaamaan seuraavan asiakkaan.

Ensimmäinen versio ladattavissa nyt!

Sovelluksen ensimmäinen versio löytyy nyt sovelluskaupoista: Android-puhelimille Google Play Storesta ja iOS-puhelimille App Storesta. Sovellusta kehitetään kevään kuluessa käyttäjien palautteen perusteella, jotta käyttökokemus on mahdollisimman mutkaton sekä SmartumPaylla maksaville että maksuja vastaanottaville.

Kumppaniverkosto kasvaa kevään aikana

Olemme juuri lanseeranneet SmartumPay-sovelluksen kumppaniverkostollemme, joten kannattaa ottaa huomioon, että SmartumPay ei vielä toistaiseksi käy kaikissa toimipaikoissa. Edunsaajat voivat toki käyttää Smartum-korttia tai -seteleitä SmartumPayn rinnalla. SmartumPayta vastaanottava kumppaniverkosto kasvaa kevään aikana jatkuvasti.

Lue lisää SmartumPaysta!

Haluatko lukea lisää SmartumPay-sovelluksesta?

Kyllä, haluan lukea lisää!