Ajankohtaista

Smartumin toimitusjohtaja vaihtuu

Suomalainen työsuhde-etuja tarjoava Smartum Oy nimittää uuden toimitusjohtajan kuluvan syksyn aikana. Yhtiötä vuodesta 2018 asti johtanut Suvi Widgren on saanut kaksivuotisen projektinsa maaliin, ja hän on päättänyt jättää tehtävänsä. Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa väliaikaisesti yhtiön CFO Martti Lehtinen, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään.

”Hallitus kiittää Suvia upeasta työstä, jota hän on tehnyt kahden vuoden aikana. Suvin johdolla Smartumissa on uudistettu mm. kulttuuria ja työskentelytapoja, minkä ansiosta yhtiössä on onnistuttu ottamaan iso harppaus digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Tästä hyvä osoitus on reilu vuosi sitten markkinaan tuotu SmartumPay-mobiilisovellus, joka on saanut asiakkailta upeaa palautetta”, kiittelee Smartumin hallituksen puheenjohtaja Aarne Aktan.

”Uuden toimitusjohtajan haku on käynnistetty jo jokin aika sitten ja saanemme nimityksen julkistettua lähiviikkoina. Väliajalla talousjohtaja Martti Lehtinen hoitaa toimitusjohtajan tehtävää – Martilla on siihen erinomaiset edellytykset”, Aktan jatkaa.

Työsuhde-etujen digitalisoituminen on kiihtynyt

Smartum on suomalainen perheyritys, joka on tehnyt pioneerityötä työntekijöiden yksilöllisen hyvinvoinnin tukemiseksi vuodesta 1995 alkaen. Erityisesti liikunta- ja kulttuurieduistaan tunnetun yhtiön tuotteet palvelevat yli 13 000 suomalaista työnantaja-asiakasta ja lähes 700 000 työntekijää. Smartumin palveluverkosto on valtakunnallinen, ja etuja voi käyttää yli 26 000 käyttöpaikassa. Verkosto laajenee jatkuvasti.

Viime vuosina vauhdilla digitaaliseksi muuttunut työsuhde-etujen toimiala jatkaa siirtymistä paperisista seteleistä kohti kasvavaa digitalisoituvaa palveluvalikoimaa. Kuluneen kevään ja kesän aikana digitalisoituminen on vain kiihtynyt, kun edun käyttäjät ovat omaksuneet uusia maksutapoja.

Tämä kehitys on vauhdittanut Smartumin mobiili- ja verkkomaksamisen palveluiden leviämistä ympäri Suomen.

Uusi toimitusjohtaja nimitetään syksyn aikana. Siihen saakka toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa väliaikaisesti Smartumin CFO Martti Lehtinen. Kun uusi toimitusjohtaja aloittaa, isoja linjamuutoksia ei ole tiedossa, vaan hän tulee jatkamaan pioneerityötä yksilöllisen hyvinvoinnin edistämisessä.

Lisätietoja:

Aarne Aktan, Smartum Oy:n hallituksen puheenjohtaja, +358 40 342 4440